Torby fałdowane

Torebki fałdowe są przeznaczone do pakowania m.in.:

  • wyrobów piekarniczo-ciastkarskich,
  • pieczonych mięs,
  • hot-dogów, hamburgerów,
  • zapiekanek,
  • leków,
  • alkoholu
  • i inne.

Torby te najczęściej spotykane w piekarniach, cukierniach i marketach są wykorzystywane do pakowania ciepłego pieczywa, mięsa. Wklejone okienka z PP umożliwiają odparowanie produktu, przy jednoczesnym zachowaniu świeżości i jakości. Cienki papier, wysokiej jakości nadruki oraz okienko PP, dzięki, któremu widać zawartość opakowania, poprawiają estetykę i odbiór zapakowanych wyrobów.
Nasze torby fałdowe wykonane są z papieru białego lub brązowego o gramaturze od 30g/m2 do 80g/m2, z nadrukiem fleksograficznym do 6 kolorów w technologii CMYK oraz z okienkiem PP z folii perforowanej lub nie.
Rozmiary toreb fałdowych i toreb fałdowych z oknem:
Szerokość: od 100 mm do 320 mm
Wysokość: od 170 mm do 760  mm

Nasze torebki mogą posiadać system „TEAR OFF”, który umożliwia łatwiejsze odpakowywanie i spożycie produktów w higieniczny i bezpieczny sposób.

Formularz Kontaktowy

Dane kontaktowe

dkPack
Łódź, ul. Czereśniowa 4
Tel.: 511 912 160
E-mail: biuro@dkpack.pl